Що краще використати для карбонізації пива?

Для цього найкраще підходить буряковий цукор. Деякі пивовари використовують його у природному вигляді, хтось бере густий сироп (цукор змішують із водою). При виборі варіанта карбонізації пива цукром можна дотриматися наступних пропорцій: на 1 л пива достатньо взяти 7 г цукру.Sep 13, 2019

Цукор-пісок Найпростіший тип карбонізації – добавити в пиво цукор. Достатньо 1 чайної ложки (7 г) на 1 літр пива, щоб запустити процес.

Думаю багато хто вже знає, що оптимальне кількість декстрози необхідне для карбонізації 1 літра пива складає 9 грам. Як чергові запобіжні заходи (пам'ятаємо, що чистота – запорука успіху) додаємо декстрозу на карбонізацію у вигляді кип'яченого сиропу.

Карбонізація пива праймером із сусла Після відбору сусло зберігають у холодильнику, поки йде бродіння. Розрахунок речовини потрібно додавати такий: Для ячмінного – 10% обсягу Для пшеничного – 8% обсягу

loading
×