Що міститься у форелі?

М'ясо форелі містить багато вітамінів (А, D, B12) та незамінних амінокислот. Будучи червоною рибою, форель має величезну кількість переваг над іншими видами риб. Основна її перевага полягає в тому, що вона у великій кількості містить унікальні природні речовини – жирні кислоти омега-3.

Для задоволення людського організму в омега-3 вчені рекомендують є лосось, форель або сардини не менше одного-двох разів на тиждень.

Поживна цінність. Форель – одне з найцінніших джерел Омега-3 та Омега-6 жирних кислот, вітамінів B12, D та A, мінералів (цинк, фосфор, калій). Високий вміст корисних білків та амінокислот у поєднанні з низькою калорійністю відносять її до розряду дієтичних продуктів.

Особливо якщо це лосось, сардини чи озерна форель. У свою чергу, за рекомендаціями Всесвітньої організації охорони здоров'я на тиждень потрібно з'їдати щонайменше три порції. риби. (Одна порція – це 100 грамів філе без шкіри та кісток.) ​​Рибу цінують за омега-3 та корисні жири.

loading
×