Що можна додати до чаю з алкоголю?

Традиційно в чай ​​додають коньяк, бренді, ром, солодкі настоянки та наливки. Втім, портвейн, кагор і навіть червоне вино теж чудово підійдуть. На одну двохсотграмову чашку потрібно близько 20-30 г алкогольного напою.

Малі дози алкоголю в поєднанні з чаєм не завдадуть шкоди організму. Крім того, вживання чаю після застілля дійсно може допомогти протверезіти, розповів «Російській газеті» психіатр-нарколог, лікар вищої категорії Олексій Казанцев.

Грог (англ. grog) – гарячий алкогольний напій. У найбільш загальному варіанті є ром, сильно розведений водою з цукром. Іноді використовується гарячий чай.

Виявляється, що можна змішувати вино з чаєм, і від цього напої не стануть нітрохи гіршими, а навпаки, доповнять один одного і створять приємний смак без терпкості. Також, багато вчених вважають, що при додаванні в чай алкоголю, його цілющі властивості лише посилюються.

loading
×