Що можна їсти з червоним вином?
Сухе червоне вино добре поєднується з м'ясом, птицею та твердим сиром. Кріплене червоне сухе відмінно відтіняє смак грибів і морепродуктів. А ось з м'яким сиром, солодощами та першими стравами цей напій «не товаришує». Напівсухе червоне підходить до м'яса, овочевих страв, а також до твердих та молодих сирів.Jan 30, 2018
Шість продуктів, які не поєднуються з вином
- Шоколад Шматок шоколаду додає кілька смакових відтінків – включаючи шоколадний танін, жирність, солодкий та землистий присмак. …
- Брюссельська капуста …
- Спаржа …
- Сир з пліснявою …
- Суші …
- Соєвий соус
Apr 24, 2018
Якщо зіграти на контрасті, то напівсолодке вино варто скуштувати в парі з мідіями або креветками, поданими з гострим соусом. Напівсолодкі вина будуть відмінно поєднуватися з фруктами та десертами. Однак, пам'ятайте, що не всі фрукти підійдуть до вина. З червоним напівсолодким можна подавати стигле манго чи інжир.
Разом із вином можна подарувати гарний штопор або пару келихів. У кошик можна покласти хороший сир або сушене м'ясо. Таке рішення виглядатиме доречно і аж ніяк не дешево. Погодьтеся, грамотно оформлений подарунок здатний добре підкреслити його вміст, не перетворитися на щось звичайне і незабаром забуте.