Що можна їсти з оцтом?
У кулінарії бальзамічний оцет використовується для приготування салатних заправок, причому він чудово поєднується не тільки з овочами, але і з фруктами – персиками, полуницею, бананами. Його додають у страви з морепродуктами, у напої, в супи, десерти, в соуси та підливи, гарний він і зі смаженим м'ясом.
Оцет – Універсальний продукт, який є в кожному будинку. Якщо говорити про приготування їжі, то у цій сфері оцет широко використовується для маринадів, соусів, різних заправок та десертів. Оцет робить смак страви пікантнішою та відкриває її з нової незвичної сторони.
Оцет столовий 9% у кулінарії Традиційним є використання оцту столового 9% при консервуванні овочів та збільшення пишності тіста. Сода, погашена оцтом, є відмінним розпушувачем, млинці, оладки, кекси, бісквіти та багато інших видів випічки виходять м'якими та повітряними.