Що можна кинути у самогон?

Так що ж можна додавати до самогону для смаку, кольору та аромату? Так абсолютно все те, що вам подобається, якщо це їстівно. Спеції, сушені ягоди, шкаралупу горіхів, трави, сушені фрукти та дубову тріску, цедру цитрусових і навіть сухарі.Apr 4, 2019

Міцний напій з приємним запахом можна отримати за допомогою додавання в самогон перцю, мускатного горіха, кориці або інших прянощів з високим вмістом глюкозидів та ефірних олій.

Для покращення смаку та маскування запаху можна використовувати наполягання самогону на травах, ягодах та фруктах.На чому краще наполягти самогон: найпопулярніші рецепти

  • Перегородки волоських горіхів. …
  • Корінь калгану. …
  • Яблука (сухофрукти). …
  • Кедрові горішки. …
  • Журавлина. …
  • Чорнослив.

За допомогою добавок можна надати самогону будь-яке смакове забарвлення. Крім перерахованих інгредієнтів можуть використовуватися інші ягоди, сухофрукти, прянощі та трави: ваніль, кориця, лавровий лист, імбир, кмин, гвоздика, хрін, чорний чай та ін. Крім того, можна експериментувати, поєднуючи кілька компонентів.

loading
×