Що можна подати як аперитив?

Як аперитиви використовують алкогольні напої, безалкогольні напої, соки. Серед популярних аперитивів вермут, херес, кампарі, ракія, бехеровка, узо, пастис, амонтільядо, коктейль кір. Також аперитивом може виступати міцний алкогольний напій, горілка, віскі, ром, джин.

Класичні аперитиви Міцний алкоголь з гірким або трав'яним профілем, наприклад, абсент, бехеровка, зубровка. Анісові настоянки – французькі перно, пастис, грецька узо, турецька горілка раку. Бітери «Кампарі» та «Апероль» із гірким цитрусово-трав'яним смаком. Джин та коктейлі на його основі з додаванням лимонного соку.

Діжестивом може виступити міцний алкоголь (граппа, віскі, кальвадос, вищезгадані коньяк або арманьяк та інші), лікери (тут уже можна запропонувати солодкі – кавовий Kahlua, цитрусовий Limoncello, вишневий Maraschino), кріплені вина (червоний вермут та портвейн), настоянки та біттери.

Коктейліаперитиви

  • Апероль Шприц Апероль
  • Негроні
  • Дайкірі
  • Олд фешен Тростинний цукор у кубиках
  • Манхеттен
  • Мартіні тонік Білий вермут
  • Драй мартіні Сухий вермут Оливки
  • Мімоза
loading
×