Що можна приготувати із фазанів?

Вітаміни групи B – невід'ємний елемент фазання м'яса. У ньому ідеально збалансовано вміст білків та жирів. Фосфор, залізо, цинк, мідь – також присутні у м'ясі фазана. М'ясо цього птаха майже не містить холестерину.

М'ясо: належить до дорогих делікатесів, шкіра у птиці тонка, м'ясо абсолютно без жиру; до речі, по «шкірі, що просвічується» і відрізняють цей вид м'яса. М'ясо фазана темніше і жорсткіше курячого. Однак, його не замочують і не маринують, бо воно надзвичайно соковите, прожарюється у своєму соку.

Смак фазану не можна порівняти з жодним видом пташиного м'яса. Його відрізняє безліч відтінків. Багатьом здається, що в ньому є лісові, степові нотки. М'ясні страви виходять солодкувато-терпкими.

loading
×