Що можна приготувати із сушених манго?

Користь сушеного манго Один шматочок сухофрукта містить понад 20% від денної норми міді, яка допомагає засвоєння білків і вуглеводів, потрібна при безсонні та впливає на баланс гормонів, вітамінів та ферментів в організмі. Тому в'ялений фрукт може стати альтернативою свіжому. манго.

Також сушений манго додають у салати, на основі манго готують усілякі десерти, солодкі страви. Сушений манго додають у мюслі, і там він служить натуральним замінником цукру. іне манго має ряд корисних властивостей. Цей продукт здатний нормалізувати роботу травного тракту, що покращує обмін речовин.

Фахівці знають, що скибочки манго, висушені без цукру та інших консервантів, зберігаються не більше 6-8 місяців. Усього 5 % цукру від загальної ваги манго збільшує термін придатності до 18 місяців. А використання аскорбінової чи лимонної кислоти дозволяє зберігати продукт ще довше – до трьох років.

loading
×