19Тра
2023
admin / Українцям / 0 comment
Що можна зробити із кокосу?
10 корисних продуктів з кокоса
- Кокосове молоко Це ніжне молоко отримують з м'якоті стиглого кокоса. …
- Кокосове борошно.
- Кокосовий цукор.
- Кокосовий сироп.
- Кокосовий оцет.
- Кокосова паста.
- Кокосові чіпси.
- Кокосове масло
Кокосова шкаралупа – несподіваний, але нескінченно дивовижний за своїми можливостями природний матеріал. Умілі майстри створюють із неї найрізноманітніші предмети декору та побуту: світильники, вази, чаші, свічники, фігурки. Зі шкаралупи роблять і оригінальні прикраси, від сережок до браслетів, і навіть гудзики.
Свіжа м'якоть кокосу у сирому вигляді особливо смачна як снек. Її також можна, можливо натерти на тертці і додавати до фруктових салатів, десертів або ситних страв. Співвідношення омега-6 та омега-3 жирних кислот загалом не повинно перевищувати 5:1.