Що можна зробити із кокосу?

10 корисних продуктів з кокоса

  • Кокосове молоко Це ніжне молоко отримують з м'якоті стиглого кокоса. …
  • Кокосове борошно.
  • Кокосовий цукор.
  • Кокосовий сироп.
  • Кокосовий оцет.
  • Кокосова паста.
  • Кокосові чіпси.
  • Кокосове масло

Кокосова шкаралупа – несподіваний, але нескінченно дивовижний за своїми можливостями природний матеріал. Умілі майстри створюють із неї найрізноманітніші предмети декору та побуту: світильники, вази, чаші, свічники, фігурки. Зі шкаралупи роблять і оригінальні прикраси, від сережок до браслетів, і навіть гудзики.

Свіжа м'якоть кокосу у сирому вигляді особливо смачна як снек. Її також можна, можливо натерти на тертці і додавати до фруктових салатів, десертів або ситних страв. Співвідношення омега-6 та омега-3 жирних кислот загалом не повинно перевищувати 5:1.

loading
×