Що можна зробити із залишками вина?

Звичайно, початківець скисати вино краще використовувати у тих рецептах, де воно проходить теплову обробку. Червоне стане в нагоді для гасіння, запікання, соусів, маринування м'яса для гриля, паштетів, гуляшу, болоньезе, реберців у соусі барбекю, майже будь-якого рецепта кролика, качиних грудок та телятини.

Залишки солодки: 5 способів використовувати недопите вино + секрети зберігання

  1. Додавати до улюблених страв Ви напевно звертали увагу, як багато існує рецептів з додаванням червоного чи білого вина. …
  2. Перетворити вино в оцет …
  3. Зварити глінтвейн.
  4. Використовувати в косметичних цілях.
  5. У господарстві

Зберігати відкриту пляшку стоїть строго у вертикальному положенні. Якщо ви кладете її горизонтально, площа дотику вина з повітрям збільшується, а смаку напою буде завдано істотних збитків. Краще поставити вино на полицю, а не в дверцята.

loading
×