Що нагадує спаржа?

Спаржа має досить складний смак: хтось відчуває в ній відтінки горіха, хтось — броколі чи стручкову квасолю, а комусь вона взагалі нагадує горох.. Наголосити на її смаку можна різними способами приготування. Найчастіше спаржу гасять, смажать, запікають, готують на пару та грилі.Apr 14, 2021

Біла спаржа цінується гурманами вище – у неї глибший, горіховий смак, а от зелена відрізняється свіжим, солодкуватим смаком.

Чому спаржа така дорога Агроном Юрій Бєлалов каже, що спаржа – Багаторічна культура, яка може плодоносити від 8 до 20 років. Але перші плоди спаржа дає лише за кілька років після посадки. У сезон, який триватиме до 2 місяців, урожай збирають кілька разів на день і лише вручну.

Як видно, особливо багато в спарже вітаміну К, який покращує згортання крові та підтримує здоров'я судин. Крім того, вітамін К не менш важливий для зміцнення кісток, ніж кальцій. Фолієва кислота, якої також дуже багата спаржавідповідає за безліч важливих процесів в організмі.

loading
×