Що найкорисніше у винограді?

1. Багате джерело цінних речовин Виноград має низьку калорійність (близько 69 на 100 грам) і містить такі вітаміни як вітамін С та вітамін К. Але його головна перевага – вміст великої кількості антиоксидантів, особливо ресвератролу.

Так, людям із серцевими захворюваннями рекомендується вживати виноград разом з кісточками. З'ясувалося, що шкідливість проковтування виноградних кісточок просто помилка, оскільки вони мають низку корисних властивостей. Так, людям із серцевими захворюваннями рекомендується вживати виноград разом з кісточками.

Виноград є багатим джерелом вітамінів А, С, В6 і фолатів (похідних фолієвої кислоти), а також важливих мінералів – калію, кальцію, заліза, фосфору, магнію та селену: завдяки такому складу він ефективно знімає втому та нервову напругу, відновлює сили та енергію, підвищує захист організму від …

loading
×