Що не так із майонезом?

Основна причина, через яку майонез вважається шкідливим – високий вміст у ньому жирів. Для того щоб кількість калорій не відлякувала покупців, виробники спеціально виготовляють «легкий». майонез» з меншою кількістю жиру. Такий продукт здається безпечнішим не тільки для фігури, але і для здоров'я.

Зверніть увагу на зовнішній вигляд продукту: у ньому не повинно бути бульбашок повітря. Якщо є, то він зіпсований. Розшарування емульсії та виділення жиру говорять про те, що продукт, швидше за все, неправильно зберігали або було порушено технологію приготування.

У кетчупі міститься багато цукру, тому пацієнтам із діабетом варто повністю відмовитися від цього соусу. В свою чергу, майонез – Це чистий жир. Найшкідливішим вважається поєднання майонезу та сиру. Запечена свинина з майонезом також шкідливаоскільки містить багато поганого холестерину.

loading
×