Що необхідно знати перед відкриттям ресторану?

Етапи відкриття ресторану

  • Етап перший. На початку потрібно розробити бізнес-план ресторану. …
  • Етап другий. Вибір та ремонт необхідного приміщення. …
  • Етап третій. Придбання обладнання, меблів та посуду. …
  • Етап четвертий. Комп'ютеризація закладу. …
  • Етап п'ятий. Підбір працівників для закладу. …
  • Етап шостий.

17-Jun-2021

Що обов'язково має бути на флаєрі:

  • назва та логотип ресторану
  • купони на знижку або безкоштовне заохочення
  • персональне повідомлення для запрошених відвідувачів
  • дата та місце проведення відкриття
  • фотографії інтер'єру ресторану або найкрасивіших позицій меню
  • адреса сайту або профілів у соціальних мережах

Річний обіг ресторану, відкритого у правильному місці та за правильною концепцією, може становити понад $1 млн, а прибуток – близько 30%. Не дивно, що кількість охочих відкрити свій заклад, незважаючи на економічні катаклізми та мінливі смаки публіки, не зменшується.

loading
×