Що означає чай із тари?

Hassan з тари(просо) — це казахські національні ласощі, що мають особливий смак. У народі цей напій називається «Степовий чай». котрого дуже непростий, а корисність круп всім давно відома. з'їдають з молоком, сметаною або вершковим маслом.

ТариКрім цінних поживних властивостей, очищає стінки кишечника, як своєрідний щадний абразив. Наші бабусі використовували тари для прикорму немовлят, якщо у матері не вистачало молока – варили свіже коров'яче або козяче молоко з додаванням невеликої кількості тари.

Тари зазвичай кладуть у чай з молоком невеликими порціями – 2-3 чайні ложки, випивають чайпотім вже не сильно твердий тари з'їдають з молоком, сметаною або вершковим маслом. Виходить страва два в одному – і смачний напій, і невелика кількість крупи для хорошого травлення.

loading
×