19Тра
2023
admin / Українцям / 0 comment
Що означає гасити до готовності?
Гасіння – процес готування за допомогою нагрівання продуктів у малій кількості рідини, середнє між варінням і жарінням. У ГОСТ Р 50647-94 зазначено, що гасіння це допуск продуктів з додаванням прянощів і приправ або соусу. Перед гасінням продукти можна обсмажувати, такий процес називається брезування.
Як правильно гасити страви?
- Гасити їжу потрібно виключно під кришкою;
- Краще для цього використовувати посуд із досить товстим дном та стінками;
- Гасіння – це та техніка у приготуванні, яка виконується на повільному вогні;
- Якщо ви тушкуєте м'ясо, в рідину для гасіння можна додати трохи борошна.
Залишити гасити на дуже повільному вогні.