Що означає гасити до готовності?

Гасіння – процес готування за допомогою нагрівання продуктів у малій кількості рідини, середнє між варінням і жарінням. У ГОСТ Р 50647-94 зазначено, що гасіння це допуск продуктів з додаванням прянощів і приправ або соусу. Перед гасінням продукти можна обсмажувати, такий процес називається брезування.

Як правильно гасити страви?

  1. Гасити їжу потрібно виключно під кришкою;
  2. Краще для цього використовувати посуд із досить товстим дном та стінками;
  3. Гасіння – це та техніка у приготуванні, яка виконується на повільному вогні;
  4. Якщо ви тушкуєте м'ясо, в рідину для гасіння можна додати трохи борошна.

Залишити гасити на дуже повільному вогні.

loading
×