19Тра
2023
admin / Українцям / 0 comment
Що означає гриль у духовці?
Гриль – це додатковий теплоелемент у верхній частині робочої камери духовки. Створюючи високу температуру, він підсмажує блюдо до хрусткої скоринки, залишаючи продукт соковитим усередині. Гриль буває двох типів: газовий. Mar 17, 2021
Газова духовка швидко нагрівається, і зрештою вони стають дешевшими. Грилі, що працюють на вугіллі і деревині, відомі тим, що роблять більш ароматне соковите м'ясо і овочі.
За допомогою функції гриль можна, можливо готувати в духовці практично все, що завгодно:
- м'ясо та птицю (у тому числі цілком);
- рибу;
- овочі;
- гарячі бутерброди та тости;
- гамбургери та сендвічі;
- печені фрукти;
- десерти;
- і навіть шашлики.
Гриль – Це елемент у вигляді трубки, який кріпиться до стелі духовки. Від простого ТЕНу, у тому числі верхнього, він відрізняється специфікою впливу – за допомогою інфрачервоного випромінювання. Він нагріває не повітря, а безпосередньо продукти.