19Тра
2023
admin / Українцям / 0 comment
Що означає плитка шоколаду?
Чим кондитерська плитка відрізняється від шоколаду В основі сьогодення шоколаду – масло какао та какао терте. Коли виробляють кондитерські плитки шоколаду, натуральні продукти замінюють на рослинний жир і какао-порошок, який по суті є лушпинням, вторинною сировиною з какао-продуктів.
Склад кондитерської плитки. Єдиний спільний з шоколадом інгредієнт – цукор. У кондитерських плитках замість олії какао використовують пальмову олію, а замість тертого какао додають какао-порошок. Це не одне й те саме: какао-порошок – це макуха какао-бобів, яка вже не містить олії.
Види шоколаду за складом
- Горький (чорний) Найкорисніший шоколад. …
- У молочному шоколаді какао-маси від 35 до 45%. …
- Білий Про третій вид шоколаду суперечки продовжуються – чи вважати білий шоколад справжнім шоколадом? …
- Цей вид пористий шоколаду може бути гірким, молочним чи білим. …
- Рідкий …
- Пастоподібний
Apr 21, 2021