Що означає плитка шоколаду?

Чим кондитерська плитка відрізняється від шоколаду В основі сьогодення шоколаду – масло какао та какао терте. Коли виробляють кондитерські плитки шоколаду, натуральні продукти замінюють на рослинний жир і какао-порошок, який по суті є лушпинням, вторинною сировиною з какао-продуктів.

Склад кондитерської плитки. Єдиний спільний з шоколадом інгредієнт – цукор. У кондитерських плитках замість олії какао використовують пальмову олію, а замість тертого какао додають какао-порошок. Це не одне й те саме: какао-порошок – це макуха какао-бобів, яка вже не містить олії.

Види шоколаду за складом

  • Горький (чорний) Найкорисніший шоколад. …
  • У молочному шоколаді какао-маси від 35 до 45%. …
  • Білий Про третій вид шоколаду суперечки продовжуються – чи вважати білий шоколад справжнім шоколадом? …
  • Цей вид пористий шоколаду може бути гірким, молочним чи білим. …
  • Рідкий …
  • Пастоподібний

Apr 21, 2021

loading
×