Що означає прожарити гречку?

1Розжарити без масла важку чавунну сковороду. 2Висипати гречану крупу на сковороду та розжарити хвилин 15, постійно помішуючи. 3Залити водою кімнатної температури на два пальці вище за рівень крупи, посолити, накрити кришкою, на повільному вогні довести до готовності.

Обсмажувати гречку перед варінням – це старий і перевірений спосіб, можна навіть сказати «бабусин», як зробити кашу смачнішою. Якщо трохи розжарити крупу на сковороді, гречана каша звариться ароматнішою і апетитнішою, ядерці повністю розкриють свій смак.

Розжарити суху сковороду та обсмажити гречку, Помішуючи, до золотистого кольору, 4-5 хвилин. Попереднє обсмажування крупи робить її більш ароматною та розсипчастою, а також зменшує час приготування.

loading
×