Що означає забронювати столик у ресторані?

Бронювання – попереднє резервування вільного столу в Ресторані на певну дату та час та із зобов'язанням Замовника прибути та/або забезпечити прибуття гостей у певну дату та час з метою отримати обслуговування в Ресторані.Oct 8, 2019

Коротко, працює це так — все схоже на купівлю квитка на концерт: користувач вибирає дату і час, ресторан, а потім оплачує все, що буде вести на замовлення. У результаті клієнт просто приходить у заклад і отримує те, за що вже заплатив.

Броньце платна послуга, що дозволяє гостю зайняти столик. Бронь не включається в рахунок замовлення, але позбавляє занепокоєння про те, що всі місця в потрібний день та час будуть зайняті. Різниця між бронею і депозитом полягає в тому, що в першому випадку доведеться платити не лише за столик, але й послуги кухні.

2) Період резервування: за 10 днів до бажаної дати з 12:00 год. до 20:00 год. 3) Резерв тримається 20 хв. після вказаного часу.

loading
×