Що підходить до Кіндзмараулі?

Грузинські напівсолодкі вина прийнято вживати із гарячими м'ясними стравами, холодними закусками місцевої кухні. Також Кіндзмараулі органічно поєднуватиметься з твердими сирами, фруктами, десертами. Допустима температура подачі напою – від 14 до 18 градусів. May 14, 2019

Ціна грузинського вина Кіндзмараулі починається від 525 руб. за пляшку 0,75 літри.

Білі грузинські вина Ркацителі, Хіві, Мцеване (сухі вина, витримані не більше року): поєднується зі стравами з птиці, відмінним компаньйоном стане для дичини, обов'язково грузинські сири (фактично будь-які), та й до класичного шашлику.

Хванчкара добре підійде до типових страв грузинської кухні. Але краще застосовувати це напівсолодке для десертів. Кіндзмараулі так само як і Хванчкара є природним напівсолодким червоним вином. Чим відрізняється Хванчкара від Кіндзмараулітак це давністю традиції.

loading
×