Що подати до Наливки?

А міцні ягідні настоянки відмінно поєднуються із гарячими стравами з м'яса. 🔅Терпкі трав'яні настоянки подаються, навпаки, під холодне м'ясо та холодні закуски. 🔅Гіркі та свіжі за смаком настоянки, Як наша мандаринова з перцем або цитрусова, відмінно доповнюються жирним домашнім птахом, кроликом, дичиною.

Пряні наливки дуже смачно закушувати рибними стравами, підійде гостра їжа для любителів сильних смакових відчуттів. Солодкі настойки подають до кінця вечора разом із десертом. Торти, пироги, фрукти, тістечка — найкраща закуска під ароматну солодку настоянку з малини, суниці, дині чи черемхи.

Закушують по-серйозному (але без особливих різких приправ): тушкованою яловичиною, вареною картоплею зі сметаною, солоними грибочками.

loading
×