Що потрібне для кондитерського цеху?

Серед різноманіття кондитерського обладнання та інвентарю можна виділити таке, яке обов'язково повинно бути у будь-якого кондитера та у будь-якому кондитерському цеху: Скалки – для розкочування тіста; Сита для просіювання борошна; Форми для випікання – розбірні та нерозбірні, силіконові, керамічні та металеві.

Устаткування для кондитерського цеху

  • Мукопросіювач Мукопросіювач необхідний кондитерському цеху з двох причин: …
  • Тістоміс Тістоміс, як відомо з назви, використовується для замішування тіста. …
  • Тестораскаточна машина.
  • Міксер …
  • Розстоєчна шафа.
  • Пекти …
  • Шприц-дозатор.
  • Візки

Яке обладнання для кондитерського цехи слід купити?

  • подова (ротаційна) піч;
  • піч конвекційна;
  • електрична або газова плита (на 4 конфорки);
  • кондитерський шафа;
  • декілька видів спеціальних міксерів (для тесту рідкої консистенції, а також кремів);
  • тістоміс;
  • ваги;
  • мукопросіювач і т.д.
loading
×