19Тра
2023
admin / Українцям / 0 comment
Що потрібне для кондитерського цеху?
Серед різноманіття кондитерського обладнання та інвентарю можна виділити таке, яке обов'язково повинно бути у будь-якого кондитера та у будь-якому кондитерському цеху: Скалки – для розкочування тіста; Сита для просіювання борошна; Форми для випікання – розбірні та нерозбірні, силіконові, керамічні та металеві.
Устаткування для кондитерського цеху
- Мукопросіювач Мукопросіювач необхідний кондитерському цеху з двох причин: …
- Тістоміс Тістоміс, як відомо з назви, використовується для замішування тіста. …
- Тестораскаточна машина.
- Міксер …
- Розстоєчна шафа.
- Пекти …
- Шприц-дозатор.
- Візки
Яке обладнання для кондитерського цехи слід купити?
- подова (ротаційна) піч;
- піч конвекційна;
- електрична або газова плита (на 4 конфорки);
- кондитерський шафа;
- декілька видів спеціальних міксерів (для тесту рідкої консистенції, а також кремів);
- тістоміс;
- ваги;
- мукопросіювач і т.д.