Що потрібно вирізати у качки?

У процесі обробки обов'язково потрібно вирізати у качки попкущоб не було неприємного запаху. Щоб запечена качка була соковитішою та ароматнішою, для начинки краще використовувати яблука, апельсини, гриби з рисом, чорнослив.21 Nov 2013

Всупереч широко поширеній думці, жирові залози у більшості птахів абсолютно нешкідливі, та його видаляють лише з естетичних міркувань. Однак у московських качок і у диких качок ці залози, якщо їх не видалити перед приготуванням, надають м'ясу птиці мускусний присмак.

Щоб готова качка була без неприємного запаху, жирна гузку та жирок на шиї зрізають перед термообробкою. Чим соковитіше начинка – тим соковитішим буде м'ясо.

glandula uropygialis, glandula uropygii) – єдина велика шкірна залоза птахів. Розташована на верхньому боці хвоста. Виділяє назовні маслянистий секрет, який птах розмазує дзьобом по оперенню для догляду за ним.

loading
×