Що потрібно зробити, щоб домашня курка швидко зварилася?

Заморожену курку краще попередньо розморозити. Так м'ясо звариться рівномірніше та швидше. Якщо часу на розморожування немає, закладайте заморожене м'ясо тільки в холодну воду. Час варіння після закипання води доведеться збільшити на 10-20 хвилин залежно від розмірів курки.

Щоб курка добре зварилася, визначте час варіння так:

  1. Молодий птах (до 1 року) – 1-1,5 години з моменту закипання води.
  2. Доросла курка старше року – мінімум 2 години, півень – 3-5 годин.
  3. Заморожену курку варіть після розморожування так само, як і свіжого птаха. Можна, можливо варити тушку і без попереднього розморожування.

26-Окт-2021

Відповідь це питання залежить від цього, які частини використовуються. Дрібні частини: крила, гомілки та стегна варяться близько 30 хвилин. Грудка або четвертинка проварюється близько 40 хвилин. Якщо використовується тушка цілком, то час варіння повинно бути не менше 50-60 хвилин.

loading
×