Що потрібно зробити, щоб млинці не прилипали до сковороди?

– Для тих, хто для приготування млинців використовує чавунні сковорідки, ще наші бабусі вчили, що перед випіканням млинців таку сковороду потрібно прожарити із сіллю. Насип рівним шаром на дно сковороди сіль і нагрівай кілька хвилин. Після висип сіль і добре протріть дно м'якою ганчірочкою.

Якщо ви використовували для тесту домашнє молоко та млинці у процесі випікання прилипають до сковородіХоча в іншому все правильно, винна висока жирність молока. Цю проблему можна вирішити, додавши води та харчової соди на кінчику ножа. Після цього потрібно ретельно зганяти тісто і дати постояти протягом 10-20 хвилин.

Щоб антипригарна сковорода не прилипала, користуйтеся м'якими губками під час миття та лопатками, які виготовлені не із металу. Якщо антипригарний шар не буде подряпаний, то ваш посуд не буде пригоряти. Якщо прилипає антипригарна сковорода, спробуйте метод прожарювання із сіллю.

loading
×