Що потрібно зробити з фруктами нарізаними, щоб вони не темніли?

Щоб нарізані фрукти не темніли, збризкуйте їх лимонним соком.

Для запобігання потемнінню слід обмежити контакт між яблучним соком та киснем. І тут помічниками виступають різні консерванти. Найпопулярніший варіант, як ми вже сказали, це звичайний сік лимонний.

Пам'ятай, що зберігати фрукти у розрізаному вигляді краще не більше 1-2 днів, звичайно ж, у холодильнику. І навпаки — відразу ж позбавляйся целофану і плівок, якщо зберігаєш продукти при кімнатній температурі.

Щоб сушені груші зберігали золотистий колір, а не темнілиНарізані плоди помістіть перед сушінням у воду з лимонним соком, лимонною кислотою або розчином кухонної солі – столова ложка на літр води. Груші з пошкодженнями та ознаками псування не годяться для сушіння.

loading
×