19Тра
2023
admin / Українцям / 0 comment
Що повинен знати та вміти сомельє?
Сомельє – це фахівець з вин, знавець, що розуміється на всьому різноманітті смакових поєднань благородного напою та страв.Чим ще займаються сомельє:
- Вибір відповідних келихів для певних сортів вин та напоїв.
- Забезпечує необхідну температуру вина для подачі.
- Декантація витриманих сортів вин (понад 10 років).
Сомельє – Це експерт, який володіє навичками дегустації вина, знає все про його виробництво, різновиди, зберігання, подачу та поєднання зі стравами.
Як Ви здогадалися, під цим поняттям мається на увазі одна з професій працівників ресторану – спеціаліста, який відповідає за винну картку, дегустує напій, а також консультує відвідувачів щодо вибору вина.