Що робити, якщо не застиг чізкейк?

Якщо чізкейк не застиг Акуратно введіть у сирну масу ще одну порцію желатину, ретельно розмішайте до однорідної консистенції та наново дайте стабілізуватися чізкейку в холодильнику.. При цьому зверху сирної маси не повинно бути декоративних елементів.

Духовка остигає не відразу, якщо перетримати у ній готовий чізкейквін втратить ніжність і стане щільним. Тому десерт краще остуджувати за кімнатної температури.

Поговоримо про терміни придатності чізкейка в холодильнику. Цей десерт – продукт, що швидко псується, і, як я згадувала вище, чізкейк зберігається трохи більше 72 годин за нормальної температури 2–6 градусів. Якщо ви зберігатимете чізкейк довше, виникає ризик отримати отруєння.

Перевірити чізкейк на готовність можна, торкнувшись його поверхні чистим і сухим пальцем. Якщо вона трохи пружинить і не прилипає, значить десерт повністю стабілізувався і його можна прикрасити і подати на стіл.

loading
×