Що робити, якщо немає панірувальних сухарів для котлет?

Відмінним варіантом для панування послужать висівки, кукурудзяна крупа, манка, борошно будь-якого сорту, подрібнені на порошок горіхи або насіння, а також вівсяні або гречані пластівці.Apr 15, 2018

Замінити панірувальні сухарі може мука грубого помелу, манна крупа і пластівці.

– Замість панірувальних сухарів можна використовувати будь-яке борошно грубого помелу – пшеничне, гречане, кукурудзяне, житнє. Дрібне борошно не підходить; – Підійдуть вівсяні або кукурудзяні пластівці, які слід подрібнити у кавомолці.

Виліплену котлету треба обов'язково обвалювати у розбовтаному яйці – льєзоні (або, що ще краще для збереження соків, спершу трохи у борошні, а потім у яйці) – при смаження яйце створить непроникну оболонку і збереже всі соки всередині котлети (за бажанням, після обвалки в яйці можна запанувати котлети у мелених сухарях);

loading
×