Що робити, якщо відбивні вийшли жорсткі?

Готуйте м'ясо, поки воно не стане ідеально м'яким.. Якщо потрібно позбутися надлишку рідини, то потім можна запекти відбивні в духовці. Також часто господині гасять тверде м'ясо прямо на сковороді в сметані. Це допомагає стати м'ясом м'якшим.Nov 16, 2021

Добре було б попередньо замаринувати відбивні у товченому часнику чи цибулі. Це додасть страві м'якості та пікантності. Особливо рекомендується виконати цю операцію з яловичиною, яка часто буває жорсткою – замочити її, наприклад, у вині або лимонному соку. Оцет також здатний розм'якшувати м'язові волокна.

Якщо при запіканні м'ясо виявилося сухим, то скористайтеся такою порадою… Помістіть шматок м'яса на друшляк, який встановлений над каструлею з окропом. Накрийте кришкою та пропарте його протягом 15 хвилин.

Солити відбивні потрібно лише наприкінці смаження. Якщо посолити їх заздалегідь, то м'ясо пустить сік і відбивна вийде сухий.

loading
×