Що робити з білками, що залишилися?

Білки можна заморозити в ємності, що щільно закривається, і зберігати в морозильній камері до 2 місяців. Розморожувати у холодильнику. Для приготування меренги такі білки найчастіше не підходять, але якщо ви надалі захочете пустити їх у фінанси або зробити собі на сніданок білковий омлет – це чудовий варіант.Apr 9, 2018

Як заморозити білки Білки потрібні для безе (меренг), мигдального печива, ангельського бісквіту або приготування омлету білкового. Щоб заморозити білки, посупайте з ними, як та з цілими яйцями. Обов'язково збийте їх до однорідності перед відправкою в морозилку.

Недостатня свіжість яєць Якщо яйця давні, підсохлі, якісно збити білки не вийде. Щоб завжди отримувати стійку білкову піну, перевіряйте яйця перед використанням на свіжість. Для цього покладіть їх у миску із холодною водою. Якщо яйця відразу ляжуть на дно, вони свіжі, а коли спливуть – свіжість сумнівна.

loading
×