Що робити з насінням кінзи?

Її отримують із насіння кінзи – однорічної рослини, що відноситься до городньої зелені, що має специфічний смак та аромат.Без неї неможливо правильно приготувати:

  1. ткемалі;
  2. сацебелі;
  3. хмелі-сунелі;
  4. аджику та деякі інші страви національної грузинської кухні.

Насіння не потрібно замочувати. Помістіть насіння в землю, глибина – 1 сантиметр, грунт підходить родючий і пухкий. Посаджені насіння потрібно накрити плівкою.

Що таке коріандр? Посівний коріандр, або кінза, відноситься до однорічних рослин сімейства зонтичних. У їжу приймають як його круглі насіння, так і свіже листя, що має виражений пікантний смак. Користь та шкода коріандру обумовлені його складом, що містить безліч вітамінів, мікро- та макроелементів.

loading
×