Що робити з пельменями, що залишилися?

Якщо злиплися заморожені пельменіПерший і найочевидніший спосіб – залишити їх на пару хвилин при кімнатній температурі, а потім спробувати розділити пальцями. Довго розморожувати пельмені немає сенсу: через це при варінні тісто рватиметься, а начинка — вивалюватиметься.

До пельменям можна подати будь-які соуси: сметану, вершкове масло, обсмажену цибулю, зелену цибулю, терту сир. До пельменям по-сибірськи традиційно подають ще й оцет, перець, гірчицю. Якщо за столом зібралася велика компанія, подайте кілька видів соусу, нехай кожен вибере до смаку.

Закладка пельменів окропу. Висока спокуса відправити продукт у той момент, коли вода вже кипить "повним ходом". Однак саме через такий різкий перепад температури пельмені і починають злипатися. Спочатку ставлять каструлю на плиту, солять, чекають перших бульбашок і відправляють пельмені варитися.

loading
×