Що роблять із барди?

В даний час на більшості спиртових заводів світу барду тим чи іншим чином переробляють, в основному на корми. Іноді її використовують як корм у непереробленому вигляді, але це незручно, тому що барда дуже недовго зберігається, а перевозити її невигідно.

Завдяки вмісту білка, вуглеводів, клітковини та мікроелементів барда може застосовуватися як корм для тварин у переробленому та непереробленому вигляді. У країнах Латинської Америки та Азії барду використовують як добриво, просто виливаючи у ґрунт.

Бард (Від кельт. * Bardos) – співак або поет; як правило, одиночний виконавець пісень свого твору.

Варіанти повторного використання барди (залишки браги)

  1. Зливати барду з куба перегінного необхідно без осаду.
  2. Свіжа Брага з додаванням залишків старої. Використовуються дріжджі кодзі та рис.
  3. Суміш використаної після бродіння рідини та золи.
  4. Барду не можна виливати в каналізацію та водойми.
loading
×