Що роблять подрібнювачі?
Подрібнювач або так званий диспоузер – це зручний та практичний прилад, спрямований на подрібнення практично будь-яких харчових відходів, які часто скупчуються в кухонній мийці після чищення овочів, фруктів, а також після миття посуду.May 26, 2017
Подрібнювачем зручно нарізати сире м'ясо чи рибу, створювати рівну овочеву нарізку. За допомогою подрібнювача можна легко приготувати домашній майонез. Більш потужні сучасні подрібнювачі можуть поєднувати функції міксера або невеликого кухонного комбайна.
Подрібнювач харчових відходів (disposer) це пристрій, який дозволяє перемелювати органічні харчові відходи та змивати їх у каналізацію.
Побутовий диспоузер не призначений для переробки нехарчових відходів і великих м'ясних кісток, а так само: лушпиння цибулі (окремо від інших харчових відходів), великої рибної луски у великих кількостях, панцирів великих морських тварин, молюсків і мідій (може відбутися засмічення каналізації).