19Тра
2023
admin / Українцям / 0 comment
Що таке боб тонка у кулінарії?
Боби тонка – це насіння плодів тропічного дерева запашного диптерикса (Dipteryx odorata), поширеного в лісах Південної Америки. Боби тонка чорного кольору, зморшкуваті, довжиною 3-4 см, шириною 1 см. У кулінарії вони замінюють ваніль через схожий аромат, їх навіть називають «мексиканською ваніллю».
Нашим покупцям ми завжди можемо запропонувати перевірені та безпечні аналоги бобів тонка:
- Ваніль
- Какао боби та кероб
- Мака (корінь маки)
- Цейлонська кориця
- Ваніль
- Какао боби та кероб
- Мака (корінь маки)
- Цейлонська кориця
Nov 19, 2015
за смаку боби нагадують ваніль, тому їх перетирають і часто продають за назвою "Мексиканська ваніль".
Боби тонка – це насіння плоду дерева диптерикс запашний. Це дерево зростає у Болівії, Перу, Бразилії, Венесуелі – для загального розвитку кожен кондитер повинен це знати.