Що таке червоний булгур?

Цільнозерновий червоний булгур – вид булгура, що отримується з нешліфованої пшениці. Він ідеально підходить як гарнір і для фарширування овочів. Цільнозерний червоний булгур є продуктом з високим вмістом клітковини, його корисні властивості гідно оцінять прихильники здорового харчування.

У ньому містяться вітаміни А, Е, К та РР. Вони сприяють зміцненню стінок судин та серцевого м'яза. Також булгур знижує рівень цукру в крові, а завдяки вітамінам групи В, крупа допомагає нормальному розщепленню жирів та прискоренню метаболізму.

цілісний булгур – Це пшениця, очищена від оболонки, але ще не роздроблена; використовують для плову, супу, фаршированих овочів пиловик булгур — стандартне дроблення середнього розміру, яке використовують у кашах, плові та супах дрібне. булгур – В основному використовують для салатів і каш

Булгурце зерна пшениці, які пропарюють, а потім підсушують і подрібнюють. В результаті виходить тверде зерно з тонким горіховим присмаком та ароматом. Традиційний процес виробництва такої крупи складався із п'яти етапів.

loading
×