Що таке дегідроване м'ясо?

Так називається висушене та позбавлене рідини м'ясо. У корм його найчастіше додають у перемеленому вигляді. За якістю та корисними властивостями корми з дегідрованим м'ясом не поступаються кормам з натуральним м'ясом.Oct 31, 2019

Дегідроване м'ясо (дегідратоване, сублімоване) в жодному разі не повинно викликати побоювань. По суті, це м'ясна мука, тобто м'ясо, що пройшло попередню обробку з метою видалення з нього вологи Робиться це збільшення кількості м'яса у кормі.

Зневоднене м'ясо або м'ясне борошно – практично повністю зневоднені (лише 5% вологості) та містять від 70% до 65% білків.

Корисні властивості м'яса Особливо корисними для кішки вважаються яловичина, кролятина, птах, тому що в них відносно мало жиру і вони рідше стають причиною харчової алергії. Важливо вживати м'ясо у сирому вигляді, щоб не втратити незамінні амінокислоти та вітаміни при термічній обробці.

loading
×