Що таке десертні виделки?

Десертна вилка – Мистецтво є витончено вона коротше своїх родичів (її довжина відповідає діаметру десертної тарілки); зазвичай має три зубці, довжина та ширина яких може бути різною; при сервіруванні кладеться за тарілкою увігнутою частиною вгору та зубцями вправо; має витончений дизайн та оригінальний декор.

Закусочна виделка схожий на їдальнюале трохи менше. В основному використовується для холодних закусок, але також подається до гарячих сніданків. Десертна вилка коротше їдальні, має три зубці і призначена для тортів та тістечок.

Десертна вилка використовується, щоб поділити страву на дрібні шматочки.

Зрештою, десертна виделка. Як і фруктова, має невеликий розмір, рівний діаметру десертної тарілки. Згідно з етикетом, у десертної вилки має бути 3 зубця.

loading
×