Що таке хурма Шарон?

Шарон – це суміш японської хурми з яблуком. Шарон відрізняється м'яким смаком (без в'язкості) та відсутністю кісточок. Хурму, королек і шарон можна (і навіть потрібно) використовувати у кулінарії. М'якуш цього фрукту додають у йогурт, з нею готують смузі та морозиво, начинку для пирогів, салати, варення, желе та багато іншого.Nov 20, 2017

Він містить велику кількість дубильних речовин, таких як борошно, та діє як клей, перетравлюючи разом частинки їжі. Тож хурма протипоказана людям, які часто стикаються із запорами або хворіють на геморой. Не можна їсти фрукт при ожирінні та діабеті, особливо при другому типі хвороби.

Так, у стиглих можна зрізати шкірку і є м'якоть ложкою або ж підрізати основу, щоб хурма як би "стояла", і виїсти м'якоть. Тверді зручніше нарізати ножем на скибочки, розтягнувши таким чином задоволення від поїдання цієї ароматної ягоди.

Це солодкий константний сорт хурми східний, виведений в Ізраїлі. Тверда м'якоть плодів сорту «Шаронне містить насіння і має м'який смак, оскільки майже позбавлена ​​танінів.

loading
×