19Тра
2023
admin / Українцям / 0 comment
Що таке кухар на судні?
Судновий кухар – це член екіпажу морського чи річкового судна, який відповідає за процес організації харчування членів екіпажу.
Готування страв – це не єдине завдання кухарі на кораблі. Крім цього на ньому лежить первинна обробка продуктів, підготовка заготовок, тесту, випікання хліба, обслуговування кухонної техніки, ну і, звичайно ж, харчування членів екіпажу корабля та пасажирів.
Кок (від нідерл. kok – «кухар») – судновий кухар (офіцерський або командний), спеціальне звання матроса-майстрового, який готує їжу на військових судах.
Документи, необхідні для роботи судновому кухарю
- Паспорт моряка
- Сертифікат суднового кухаря двомовний або перекладений бюро перекладів і завірений нотаріально
- Сертифікат про надання першої медичної допомоги
- Міжнародний (двомовний) медичний сертифікат
- Сертифікат про вакцинацію проти жовтої лихоманки