Що таке Кукумарія чим корисна?

Запах «морського огірка» також яскраво виражений, проте приємний та ненав'язливий. М'ясо кукумарії конче корисно, завдяки цінним речовинам, які в ньому містяться: йод, кальцій, фосфор, хлор, голотурини та гексозаміни, а також вітаміни групи В та С. Крім того, кукумарія – це джерело корисного та легкого білка.

Кукумарія — близький родич трепангу, її ще називають морським огірком. Мешкає вона в Баренцевому, Охотському та Японському морях. на Сході вважається справжнім делікатесом, оскільки має не тільки відмінні смакові властивості, але й дуже корисна. Це просто криниця речовин, необхідних для здоров'я.

купіть кукумарію, вона в основному продається очищена,варіть довго близько 2.5-3 годин (На відміну від інших морепродуктів чим довше її вариш тим вона м'якше) з сіллю, перчем.

Добре поєднується із томатами. Кухарі радять не вибирати дуже яскравих та складних спецій, щоб не «забити» власний (скоріше нейтральний) смак кукумарії — класичні сіль та перець, ну і, звичайно, географічно «сусідські» приправи та соуси.

loading
×