Що таке макарони твердих сортів?

Група А є макарони з борошна лише твердих сортів пшениці, група Б – продукцію з м'якої склоподібної пшениці, група В – з хлібопекарського борошна. Крім того, тверді сорти пшениці можна ідентифікувати на упаковці за словами durum, «твердих пшениця сортівабо semolina di grano duro.

Які макарони з твердих сортів пшениці найкращі

  • Найкраща паста з твердий пшениці
  • Mancini.
  • Granmulino.
  • MAKFA.
  • «Дон Макарон гурман»
  • "Амерія"
  • «Шебекінські»
  • «Роллтон»

У Росії, на жаль, такої заборони немає. Різниця між макаронними виробами групи А та групи В у тому, що борошно твердих сортів (крупка) містить більше рослинних білків, більше вітамінів та мінералів, більше клітковини. На імпортних упаковках групу А можна ідентифікувати за написом "durum" або "semolina".

loading
×