Що таке молочні продукти?

Перероблені продукти – це будь-яка їжа, що піддається промисловій обробці шляхом видалення одних речовин та збагачення іншими. Метою промислової переробки є збільшення термінів придатності харчових продуктів, покращення їх смаку та надання більш привабливого товарного вигляду.

Переробка молокапродукти процесу Молокомісткі продукти – це харчові продуктиотримані в процесі переробки молока або вторинної молочної сировини та жирів, або білків, або інгредієнтів немолочного походження з масовою часткою сухих речовин молока у продукті не менше 25%.

Інноваційні технології переробки молока та виробництва молочних продуктів дозволяють виготовляти сировину потрібної жирності – вершки, йогурти, кефір, сир, вершкове масло, тверді сири, ряжанку, сметану та інші.

Ферментоване молоко – це збірна назва продуктів типу йогурту, імеру, кефіру, сквашеної пахти, філмьолка (скандинавської кислого молока), сметани та кумису (продукту на основі кобилячого молока).

loading
×