Що таке професія Обвальник?

Обвальник – працівник м'ясної промисловості, спеціаліст з відділення м'яса від кісток.6 дні тому

Основним місцем роботи обвальника є м'ясокомбінати. Крім того, фахівці часто працюють на підприємствах рітейлу, що продають продукти харчування.

той, хто робить обвалку (відокремлення м'яса від кісток) чогось ◆ Змагалися найкращі обвальники м'ясних туш, найкращі жильники м'яса та найкращі формувальники ковбасних виробів.

Обвальник тушок птахице спеціаліст, який займається ручним або механічним обробленням туш індичок, курок, качок, гусей та перепілок. Він знімає з птахів шкіру, відокремлює ножем основну масу м'язових і сполучних тканин від кісток і робить зачистку від залишків м'яса.

loading
×