Що таке структурована ікракети?

Технологія виробництва схожа на імітовану. За допомогою желюючих агентів, надають ікри форму кульок. Сировина для структурованої ікри використовується нижчої якості. Тому, щоб смак був схожим на справжню ікрою, до нього додають барвники та підсилювачі смаку.

Залийте ікринки окропом. Якщо продукт справжній, в окропі з'являться білясті пластівці — білок, що згорнувся. Вода лишилася прозорою, а на поверхні утворилися жирові краплі? Це імітація.

Ікринки у кети найбільші серед лососевих і можуть досягати 6-7 мм у діаметрі. Завдяки щільній оболонці, на святковому столі вони довго не втрачають привабливого вигляду. У горбуші ікринки середнього розміру – 5 мм, з тонкою плівкою – вони легко лопаються в роті, даруючи справжнє гастрономічне захоплення.

loading
×