Що таке вершкові сосиски?

До складу вершкових сосисок на відміну від молочних входить вершкове масло, а також цілий набір запашних прянощів: перець, імбир, мускатний горіх і коріандр – все це надає їм неповторного смаку та аромату.

Головна відмінність сосисок «Вершкові» від «Молочних» у тому, що згідно з ГОСТом на виготовлення сосисок «Вершкових» повинно йти більше яловичини (дорожче і менш жирне м'ясо), а в «Молочних»- Більше свинини.

Найправильніші молочні сосиски мають бути виготовлені за ГОСТом. Це означає що сосиски повинні складатися тільки зі свинини, яловичини, яєчного порошку, з обов'язковим додаванням суцільного сухого молока, солі, цукру та прянощів. Саме через вміст молока ці сосиски та отримали свою назву!

Але для покупця основна відмінність – це смак. Якщо хтось любить молочний смак – бере молочні сосиски, у докторських сосисок смак м'якший. Найоригінальніші, на мій погляд, за смаком та якістю — віденські сосиски. Вони довгі та тонкі, формуються у натуральну оболонку.

loading
×