Що відбувається під час отруєння?

У блювотних масах буде присутній шлунковий сік, слиз, кишковий вміст та жовч. Підвищення температури тіла. Супроводжується тремором, ознобом, загальною слабкістю. При деяких видах харчових отруєнь – наприклад, при сальмонельозі та ботулізмі – температура підвищується до 40 градусів.

Нудота, блювання, біль у животі, діарея, почастішання серцебиття, іноді навіть підвищення температури з ознобом, судоми та непритомність – ось як може проявити себе харчова інтоксикація. Найчастіше причиною харчових отруєнь стають м'ясо, особливо у вигляді фаршу, та молочні продукти.

Як визначити проблему: симптоми отруєння

  • слабкість,
  • нудота і блювання, що повторюється неодноразово,
  • позиви в туалет і рідкий стілець,
  • стрибки артеріального тиску,
  • підвищення температури тіла або озноб,
  • запаморочення та непритомний стан.

Симптоми отруєння: головний біль, шлункові спазми, висока температура, нудота, блювання, рідке випорожнення до 10-15 разів на добу (випорожнення водянисті, рясні, зеленого кольору, зі смердючим запахом, домішкою слизу).

loading
×